Studentenjob

Juli - Augustus - September

Je bent:

  • minstens 16 jaar
  • 4 of 6 weken beschikbaar zijn in juli – augustus – september
    (minstens 4 weken werken, 4 weken moeten niet aansluitend zijn)
  • net en hebt een verzorgd voorkomen

Je wilt:

gedurende 4 weken als gemotiveerde arbeidskracht het Alvo-Heylen-Team komen versterken om de welverdiende vakantieperiode van onze vaste medewerkers mee op te vangen zodat wij onze klanten ook tijdens de maanden juli, augustus en september 100% service kunnen bieden

Dan kan je:

solliciteren op zaterdag 9 april 2022 tussen 10.00 uur en 12.00 uur of op woensdag 20 april 2022 tussen 14.30 uur en 16.30 uur.
Om een afspraak te maken klik je hieronder op de kalender en het uur dat je wenst te komen.

Zeker meebrengen:

  • identiteitskaart
  • telefoonnummer
  • briefje met de periode wanneer je beschikbaar bent voor de job

Dan gaan we een kort gesprekje hebben van 5 minuten om te bekijken of we voor elkaar iets kunnen betekenen. In dit gesprek zal gevraagd worden welke periode je beschikbaar bent en hoeveel weken (het kan dus zijn dat de beschikbare periode groter is dan het aantal weken dat je wil werken).

Sollicitatieformulier voor jobstudenten

Beste student,

hartelijk dank voor uw interesse in een studentenjob bij Supermarkt Heylen!

Gelieve in de kalender hieronder een datum en uur te kiezen waarop u aanwezig kan zijn op uw sollicitatiegesprek. Dit kan dit jaar op zaterdag 9 april 2022 en woensdag 20 april 2022. Nadat u onderaan het formulier op “Verstuur” heeft geklikt zal u een e-mailbericht ontvangen met daarin de link naar het sollicitatieformulier. U wordt gevraagd dit zo volledig mogelijk in te vullen en samen met uw identiteitskaart mee te brengen naar het gesprek.
Mocht u deze mail na enkele minuten nog niet ontvangen hebben, kijk dan zeker ook in uw spam/junk folder.
Wenst u op een later tijdstip de afspraak af te zeggen of te verplaatsen stuur dan een e-mail naar alvo@supermarktheylen.be.

Alle persoonlijke data die u met ons deelt wordt door ons enkel gebruikt en bewaard voor de duur van de sollicitatieprocedure en wordt met met niemand gedeeld.

Alvast bedankt om deze procedure te volgen en veel succes gewenst!

Verstuur

Powered by Prodacta-Computers

Top

Werken bij alvo supermarkt Heylen

Alvast bedankt om hier even te kijken uit interesse om eventueel bij ons te werken.

Vanaf het moment dat wij op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers of medewerksters om onze ploeg van +/- 32 personen te versterken, vindt u onderaan dit document een omschrijving van de vacature.

Ervaring, geslacht of leeftijd zijn van ondergeschikt belang. Een fris en verzorgd voorkomen, zin voor verantwoordelijkheid, orde en hygiëne en klantvriendelijkheid zijn de sleutelwoorden.

Vaste contracten :

De verloning is volgens het barema van paritair comité 202.01 (bediende in retail in een bedrijf waar meer dan 20 personen zijn tewerkgesteld.

Een voltijds regime betekent 36.5 per week in onze sector. Echter, alle werknemers presteren bij ons 4 dagen van 9u.

Studentenjob :

Tijdens de vakanties werken wij ook met jobstudenten. De studenten die tijdens het jaar ook zaterdagwerk presteren krijgen voorrang. Voor de overgebleven plaatsen worden er elk jaar, tijdens de paasvakantie, 2 sollicitatie-dagen georganiseerd. Deze dagen worden gecommuniceerd via facebook en affiches in onze supermarkt.

Flexijob :

Sinds 2020 werken we ook samen met een aantal flexi-jobs op drukke momenten (meestal op zaterdagen, dagen voor een betaalde feestdag, vakantieperiodes,….).

Ter info :

Spontane sollicitaties (via mail) worden maximum 2 maanden bewaard voor het geval dat er onverwacht plaatsen vrijkomen.

Vacatures :

 

Omschrijving:

ER ZIJN MOMENTEEL GEEN VACATURES